Jouw Autisme Methodiek bestellen

Als gecertificeerd ‘Jouw Autisme’ trainer aan de slag?

Kies voor de complete Jouw Autisme Methodiek

Sluit je aan bij ons team van gecertificeerde ‘Jouw Autisme’ trainers. Schaf de Jouw Autisme Methodiek aan en ontvang de handvatten om zelf doeltreffende psycho-educatie te geven aan jongeren met autisme. Samen laten wij de wereld anders kijken naar autisme!

Schaf de complete Jouw Autisme Methodiek aan voor €1.790*. Deze prijs is inclusief de Training, ToolBox** en toegang tot het online Platform.

Goed om te weten: de prijs voor de basistraining bedraagt € 825,-. Voor het materiaal van de methodiek betaal je € 965,-. De training en materialen worden enkel als één pakket aangeboden.

Al eens eerder een meerdaagse cursus*** gevolgd bij Spectrumvisie? Dan ontvang je 20% korting op de prijs van de basistraining. Klik hier om jouw code aan te vragen.

*De factuur ontvang je binnen twee dagen na jouw bestelling.
**De ToolBox wordt niet direct toegestuurd, maar krijg je persoonlijk overhandigd tijdens de trainingsbijeenkomst.
***Deze actie is alleen geldig voor de cursus Autismecoach (Medilex Onderwijs) en cursus Autisme Anders Bekijken. Niet te gebruiken in combinatie met andere kortingen

Schaf de Jouw Autisme Methodiek direct aan

Vul hier je gegevens in:

Vul hier je factuurgegevens in:

Vul hier je overige gegevens in:

Let op: geen spatie gebruiken bij postcode

Maak hier een keuze uit de trainingsbijeenkomsten

Deze bijeenkomsten bestaan uit één dag op locatie in het midden van het land en één vervolg van een halve dag online. Klik hier voor meer informatie.

Ben je in het bezit van een kortingscode?

Hoe ben je bij Jouw Autisme terecht gekomen?

Hoe wil je betalen?